Zoet opent unieke snoepwinkel in kleinste pand van Mechelen

Zoet opent unieke snoepwinkel in kleinste pand van Mechelen

Donderdag 20 maart 2014 — Zoet, de boetiek met smakelijk schepsnoep en artisanale lekkernijen opent haar deuren. In het kleinste winkelpand van Mechelen, maar ook online op www.snoepzoet.be! Zoet onderscheidt zich van andere snoepwinkels door een webshop met bezorgdienst, maar ook door een unieke offline ervaring van product tot design.

Zoet is dé online en offline boetiek voor artisanale lekkernijen en zeldzame zoetigheden. Online vind je de webshop van Zoet op www.snoepzoet.be en offline kan je schepsnoep, artisanale chocolaatjes en macarons de Paris exclusief proeven in het snoepwinkeltje in de Onze-Lieve-Vrouwestraat nummer 143 in Mechelen. “Zoet pakt het daarbij anders aan met een strak design en stijlvolle inrichting. We proberen wat vernieuwing te brengen in een versuikerde sector”, vertelt Kristof Nizet wiens jongensdroom werkelijkheid wordt.

 

Het aanbod van Zoet bestaat uit smakelijk schepsnoep, fluffy marshmallows, vrolijke chocolaatjes, artisanale pralines en macarons de Paris. Zoet heeft eveneens een uitgebreid gamma aan suikervij, lactosevrij en glutenvrij snoep! Daarenboven stunt Zoet iedere vrijdag en zaterdag met dagverse macarons. Dit alles is te proeven en te kopen in het kleinste winkelpand van Mechelen.

 

In het online snoepwinkeltje van Zoet bestel je schepsnoep, zeldzame zoetigheden en kleurrijke thema-snoepzakjes. Voor jezelf of je doet er iemand anders plezier mee! Heb je iets goed te maken of iemand te bedanken? Bestel dan snel een zakje snoep in geschenkverpakking met leuke boodschap erbij en laat het als verrassing leveren. Bestellingen voor 17u worden de dag nadien geleverd!

 

TAKE ME TO THAT CANDYSHOP!

Je vindt ons online op www.snoepzoet.be en offline in het “klein Berlijn van Mechelen”, de Onze-Lieve-Vrouwestraat nummer 143.

 

- einde -

 

Vragen of nieuwsgierig naar ons winkeltje? Kom gerust langs! We zijn elke dag open van 8u tot 17u30. Of mail of bel ons even:

Goedele Soetemans – goedele@peculiar.be - 0494 16 53 78

Eline Gijselings – eline@peculiar.be - 0494 11 82 21