Zoet: online snoep bestellen voor jezelf of om iemand plezier te doen op www.snoepzoet.be

Zoet: online snoep bestellen voor jezelf of om iemand plezier te doen op www.snoepzoet.be

Donderdag 20 maart 2014 — Donderdag 20 april – Nieuw in webwinkelland: online snoep bestellen op www.snoepzoet.be. Zoet is een online boetiek waar je heerlijk vers schepsnoep kan bestellen voor jezelf of om iemand te plezieren, én een offline boetiek in de Onze-Lieve-Vrouwestraat in Mechelen, ook wel eens “het klein Berlijn van Mechelen” genoemd. Naast schepsnoep en artisanale chocolaatjes vind je er elke week verse macarons de Paris.

Zoet is dé online en offline boetiek voor artisanale lekkernijen en zeldzame zoetigheden. Online vind je de webshop van Zoet op www.snoepzoet.be en offline kan je schepsnoep, artisanale chocolaatjes en macarons de Paris exclusief proeven in het snoepwinkeltje in de Onze-Lieve-Vrouwestraat nummer 143 in Mechelen. “Zoet pakt het daarbij anders aan met een strak design en stijlvolle inrichting. We proberen wat vernieuwing te brengen in een versuikerde sector”, vertelt Kristof Nizet wiens jongensdroom werkelijkheid wordt.

 

Het aanbod van Zoet bestaat uit smakelijk schepsnoep, fluffy marshmallows, vrolijke chocolaatjes, artisanale pralines en macarons de Paris. Zoet heeft eveneens een uitgebreid gamma aan suikervij, lactosevrij en glutenvrij snoep! Daarenboven stunt Zoet iedere vrijdag en zaterdag met dagverse macarons. Dit alles is te proeven en te kopen in het kleinste winkelpand van Mechelen.

 

In het online snoepwinkeltje van Zoet bestel je schepsnoep, zeldzame zoetigheden en kleurrijke thema-snoepzakjes. Voor jezelf of je doet er iemand anders plezier mee! Heb je iets goed te maken of iemand te bedanken? Bestel dan snel een zakje snoep in geschenkverpakking met leuke boodschap erbij en laat het als verrassing leveren. Bestellingen voor 17u worden de dag nadien geleverd!

 

TAKE ME TO THAT CANDYSHOP!

Je vindt ons online op www.snoepzoet.be en offline in het “klein Berlijn van Mechelen”, de Onze-Lieve-Vrouwestraat nummer 143.

 

- einde -

 

Vragen of nieuwsgierig naar ons winkeltje? Kom gerust langs! We zijn elke dag open van 8u tot 17u30. Of mail of bel ons even:

Goedele Soetemans – goedele@peculiar.be - 0494 16 53 78

Eline Gijselings – eline@peculiar.be - 0494 11 82 21