Rubberen enkellaarzen en birdcage paraplu’s: zo ga je hip door de regen deze lente

Dinsdag 4 februari 2014 — De winter is nog niet echt in het land of we kijken al uit naar de lente. De online boetiek met trendy regenlaarzen en paraplu’s Katchoo.be zorgt alvast voor een leuke lentecollectie om druilerige dagen op te fleuren:

Rubberen enkellaarsjes met bloemenprint of leuke polka dots zijn dé oplossing voor wie trendy en niet met lange laarzen door de regen wil. Ideaal op skinny of boyfriend jeans of zelfs rokjes!

Cath Kidston enkellaarsjes met polka dots

Cath Kidston enkellaarsjes met bloem

Beiden aan € 44,95 bij Katchoo.be

 

Kate Middleton zweert erbij: waan je een echte royal met je eigen birdcage paraplu. Beschikbaar in verschillende kleuren zoals wit, blauw, rood, .. – ideaal te combineren met verschillende outfits dus! En mooi meegenomen: met deze see-through paraplu zal je niet makkelijk meer op andere voetgangers botsen!

De volledige collectie originele paraplu’s en birdcages

Fulton Birdcages in 1 kleur: € 25 bij Katchoo.be

Fulton Birdcages met print: € 28 bij Katchoo.be

 

Online boetiek Katchoo.be biedt een ruime keuze aan originele rubberlaarzen en paraplu’s voor vrouwen en kinderen. Tot en met 15/2 popt Katchoo.bein de Onze-Lieve-Vrouwestraat 143 in Mechelen. Katchoo.be maakt het mannen makkelijk: bestellingen voor 13/2 komen tijdig aan én invalentijnsverpakking! Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen geleverd.