Pizzeria’s voeren top beste bezorgrestaurants Oost-Vlaanderen aan

Pizzeria’s voeren top beste bezorgrestaurants Oost-Vlaanderen aan

Award BezorgTopper van JUST-EAT.be bekroont best beoordeelde bezorgrestaurants

Dinsdag 11 februari 2014 — Oost-Vlamingen zijn duidelijk tevreden van de bezorgpizzeria’s in hun provincie. De beste bezorgrestaurants van de provincie zijn namelijk Pizza Kalabria en pizzeria La Stella in Aalst. Dankzij gemiddelde scores van respectievelijk 9,3/10 en 9,1/10 op basis van klantenreviews krijgen beide restaurants de award BezorgTopper van Oost-Vlaanderen, uitgereikt door etenbestelwebsite JUST-EAT.be.

Maandelijks bestellen tienduizenden Oost-Vlamingen eten via JUST-EAT.be en delen ze hun ervaringen door de restaurants te beoordelen. De volledige top 5 van de award BezorgTopper van JUST-EAT.be:

Maar de best beoordeelde pizzeria ligt niet in Gent of Oost-Vlaanderen, wel in Limburg: de Hasseltse pizzeria Pizza Masters is de beste bezorgpizzeria en meteen ook het beste bezorgrestaurant van Vlaanderen met een gemiddelde score van 9,5/10.

De meest populaire pizza’s in Oost-Vlaanderen zijn Pizza Hawaï (9%), gevolgd door de klassieker Pizza Margherita (7%) en BBQ-variaties van pizza (5%).

Kristof Sals, woordvoerder van JUST-EAT.be: “Iedereen kan makkelijk online bestellen via JUST-EAT.be of via de smartphone-applicatie van JUST EAT. In Oost-Vlaanderen kan dat bij ruim 70 restaurants. De beste bezorgrestaurants zetten we in de kijker met onze award BezorgTopper. Hiermee willen we goed beoordeelde restaurants aanmoedigen zo verder te doen en andere restaurants motiveren nog betere kwaliteit en service te leveren aan al wie online eten bestelt via JUST-EAT.be, om zo de bezorgsector naar een hoger niveau te tillen.“

BezorgTopper bekroont jaarlijks de beste bezorgrestaurants van JUST-EAT.be op basis van meer dan 20.000 klantenbeoordelingen over heel België. Om een BezorgTopper te zijn moet een restaurant consequent uitstekende ratings ontvangen én voldoende ratings hebben zodat de gemiddelde score een representatief beeld biedt van de kwaliteit, service en bezorging van het restaurant. Een bezorgrestaurant wordt een BezorgTopper als het gemiddeld 8,5/10 of meer scoort, op basis van 25 of meer beoordelingen. 15% van de bijna 500 bezorgrestaurants viel in de prijzen.

- einde -

Over JUST-EAT.be

JUST EAT is momenteel aanwezig in dertien landen, verspreid over vier continenten, en is daarmee veruit het grootste foodportal ter wereld. Via het online portal zijn meer dan 40.000 restaurants aangesloten in onder meer België, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, en Canada. In België bundelt het platform de krachten van bijna 500 bezorgrestaurants, gaande van pizza en pita tot sushi en Indiaas.  Zie www.just-eat.be voor het aanbod.

JUST-EAT BezorgTopper: Lijst
JUST-EAT BezorgTopper: infografiek
JUST-EAT logo
Eline Gijselings PeculiaR