Mobile Vikings stunt met Viking-boot op festivalweide van Werchter

1.500 Mobile Vikings-leden werkten samen voor originele aanwezigheid community operator op Werchter

Hasselt/Werchter – Ongezien op de wei van Rock Werchter vrijdagmiddag: een Viking-boot gebouwd met frigoboxen. Met deze actie wilde community operator Mobile Vikings de festivalgangers laten weten dat er ook op een andere manier kan omgegaan worden met bellen, sms’en en mobiele data. Een stunt voor en door Mobile Vikings-leden omdat ze er zelf bij winnen: hoe meer leden, hoe goedkoper er gebeld kan worden opdat het doel gerealiseerd wordt dat iedereen gratis toegang heeft tot open communicatie. Een boodschap die op originele wijze bij de Rock Werchter-festivalganger is gebracht.

Dat iedereen recht heeft op toegang tot open en budgetvriendelijke communicatie, daar gaat Mobile Vikings met haar leden voor. Op festivals kan de community operator in één keer tienduizenden mensen bereiken met haar democratische boodschap, en daarom besloten Mobile Vikings en haar haar leden de krachten te bundelen op één van de grootste festivals van België.

Hans Similon, Chief Viking – Evangelist bij Mobile Vikings legt uit: “We wilden de festivalbezoeker laten weten dat er een alternatief bestaat voor de grote telecom-spelers, dat er anders omgegaan kan worden met bellen, sms’en en mobiel surfen. Want hoe groter onze community is, hoe goedkoper onze leden kunnen bellen, sms’en en mobiel surfen, en onderling bellen ze zelfs 1 uur gratis naar elkaar. Deze ontknoping sluit perfect aan bij wie we zijn: Mobile Vikings pakt de dingen anders aan en heeft een sterke community die samenwerkt. We zijn erin geslaagd om op onze manier aanwezig te zijn op een plek waar een doelgroep zit die onze boodschap interessant vindt, maar waar je meestal enkel traditionele operatoren vindt.”

Contacteer ons
Goedele Soetemans PeculiaR
Goedele Soetemans PeculiaR
Over PeculiaR