Mechelaars kiezen Snackbar Le Baron als beste bezorgrestaurants

Mechelaars kiezen Snackbar Le Baron als beste bezorgrestaurants

Award BezorgTopper van JUST-EAT.be bekroont best beoordeelde bezorgrestaurants

Dinsdag 11 februari 2014 — Mechelaars kunnen vele keukens appreciĆ«ren: de drie best beoordeelde bezorgrestaurants van de stad leveren elk andere gerechten. De winnaar is Snackbar Le Baron. Dankzij een gemiddelde score van 9/10 krijgt dit bezorgrestaurant de award BezorgTopper van Mechelen, uitgereikt door etenbestelwebsite JUST-EAT.be. Snackbar Le Baron haalt zo ook de vijfde plaats van de beste bezorgrestaurants van de provincie Antwerpen.

Maandelijks bestellen duizenden inwoners van Mechelen eten via JUST-EAT.be en delen ze hun ervaringen door de restaurants te beoordelen. Mechelaars wisselen graag af en weten verschillende keukens en gerechten te appreciëren:

Met een score van 9/10 haalt snackbar Le Baron net de vijfde plaats van de BezorgToppers van de provincie Antwerpen. Een mooie verwezenlijking want maar liefst 41 restaurants in de provincie worden zo goed beoordeeld dat ze de award BezorgTopper krijgen. Maar het best beoordeelde bezorgrestaurant van Vlaanderen ligt niet in de provincie Antwerpen, wel in Limburg: de Hasseltse pizzeria Pizza Masters is de beste bezorgpizzeria en meteen ook het beste bezorgrestaurant van Vlaanderen met een gemiddelde score van 9,5/10.

Kristof Sals, woordvoerder van JUST-EAT.be: “Iedereen kan makkelijk online bestellen via JUST-EAT.be of via de smartphone-applicatie van JUST EAT. In Mechelen kan dat bij een tiental restaurants. De beste bezorgrestaurants zetten we in de kijker met onze award BezorgTopper. Hiermee willen we goed beoordeelde restaurants aanmoedigen zo verder te doen en andere restaurants motiveren nog betere kwaliteit en service te leveren aan al wie online eten bestelt via JUST-EAT.be, om zo de bezorgsector naar een hoger niveau te tillen.“

BezorgTopper bekroont jaarlijks de beste bezorgrestaurants van JUST-EAT.be op basis van meer dan 20.000 klantenbeoordelingen over heel België. Om een BezorgTopper te zijn moet een restaurant consequent uitstekende ratings ontvangen én voldoende ratings hebben zodat de gemiddelde score een representatief beeld biedt van de kwaliteit, service en bezorging van het restaurant. Een bezorgrestaurant wordt een BezorgTopper als het gemiddeld 8,5/10 of meer scoort, op basis van 25 of meer beoordelingen. 15% van de bijna 500 bezorgrestaurants viel in de prijzen.

- einde -

Over JUST-EAT.be

JUST EAT is momenteel aanwezig in dertien landen, verspreid over vier continenten, en is daarmee veruit het grootste foodportal ter wereld. Via het online portal zijn meer dan 40.000 restaurants aangesloten in onder meer België, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, en Canada. In België bundelt het platform de krachten van bijna 500 bezorgrestaurants, gaande van pizza en pita tot sushi en Indiaas.  Zie www.just-eat.be voor het aanbod.

JUST-EAT.be BezorgTopper: Pizza Sultan's in Zandhoven
JUST-EAT.be BezorgTopper: Pizza Sultan's in Zandhoven
JUST-EAT.be BezorgTopper: infografiek
JUST-EAT.be BezorgTopper: lijst
Eline Gijselings PeculiaR