Huwelijk in de regen? 3 oplossingen van Katchoo.be

Huwelijk in de regen? 3 oplossingen van Katchoo.be

Donderdag 3 april 2014 — Het zal je maar overkomen, regen op de dag van je huwelijk. Maar dat betekent niet dat het huwelijksfeest in het water hoeft te vallen. Katchoo.be, de online boetiek voor trendy regenlaarzen en paraplu’s, geeft alvast drie tips voor een trouwfeest in de regen: 1) laarzen voor de bruid; 2) trouwparaplu voor het bruidspaar; en 3) paraplu’s voor de genodigden.

Na een zonnige week wordt dit weekend regen verwacht. Veel koppels plannen hun trouwfeest in de lente en zien met wat pech hun huwelijksfeest letterlijk in het water vallen. Gelukkig heeft Katchoo.be handige oplossingen in huis om de pret niet te bederven maar op een elegante manier de regen te weerstaan.

1) Laarzen voor de bruid

Op de mooiste dag van je leven wil je echt geen slecht weer, jammer genoeg kan geen enkele weddingplanner dit voorzien. Toch hoef je, wat trouwoutfit betreft, zeker niet in te leveren op stijl. Vervang je trouwschoenen door deze crèmekleurige I:Do trouwlaarzen van Katchoo.be en trotseer net zo elegant de regen!

I:Do trouwlaarzen van Evercreatures - € 59,95

Wil je dat ook de voeten van de bruidsmeisjes droog blijven? Dan zijn er de pastelroze regenlaarzen, een trendy oplossing, stijlvol onder een kleedje!

Pastel Pastures regenlaarezn van Evercreatures - € 44,95

 

2) Trouwparaplu voor het bruidspaar

Speciaal voor het bruidspaar bestaat er een unieke “Mr. & Mrs.” birdcage umbrella. De originele see-through paraplu is naast een noodzakelijk regenaccessoire ook een mooi aandenken aan een onvergetelijke dag. De doorschijnende vogelkooi paraplu is daarbij groot genoeg voor de twee tortelduifjes!

Birdcage Mr. & Mrs. Paraplu van Fulton - € 30

Foto Bruidspaar – Pinterest

 

3) Trouwparaplu’s voor de genodigden

Voorzie ook voor de gasten paraplu’s zodat iedereen droog kan blijven. Belangrijk is dat de mooi samengestelde outfits daarbij niet vergaan in een wirwar van verschillende paraplu’s. De doorschijnende Birdcage paraplu van de Britse hofleverancier Fulton is daarom i-de-aal. De genodigden blijven droog, maar hun outfits blijven zichtbaar! De Birdcages zijn beschikbaar in verschillende kleuren en met leuke prints op de online boetiek van katchoo.be. Wie op zoek is naar meer dan 10 stuks bestelt best tijdig door te mailen naar hello@katchoo.be!

Birdcage paraplu’s van Fulton € 25 - € 28

Foto trouwgasten – Pinterest

 

Over Katchoo.be 

Online boetiek Katchoo.be biedt een ruime keuze aan trendy rubberlaarzen en paraplu’s voor vrouwen en kinderen. Bestellingen worden binnen 1 à 2 werkdagen geleverd.

Rubberlaarzen om in te trouwen
Witte regenlaarzen
huwelijksparaplu
paraplu voor het bruidspaar
trouwparaplu
witte paraplu
Bruiloft in de regen
Trouwfeest in de regen
Goedele Soetemans PeculiaR