Beste bezorgrestaurant van Leuven is Indiaas restaurant  New Holy Cow

Beste bezorgrestaurant van Leuven is Indiaas restaurant New Holy Cow

Award BezorgTopper van JUST-EAT.be bekroont best beoordeelde bezorgrestaurants

Wie dacht dat Leuvense studenten frieten en pizza verkiezen is mis. Het beste bezorgrestaurant van Leuven is namelijk Indiaas restaurant Holy Cow in de Naamsestraat. Dankzij een gemiddelde score van 9/10, op basis van meer dan 370 klantenreviews, krijgt het restaurant de award BezorgTopper van Leuven, uitgereikt door etenbestelwebsite JUST-EAT.be.

Maandelijks bestellen tienduizenden Leuvenaars eten via JUST-EAT.be en delen ze hun ervaringen door de restaurants te beoordelen. Het best beoordeelde bezorgrestaurant van Leuven is Indiaas restaurant New Holy Cow, dat meteen ook de prijs wint van het beste Indiaas bezorgrestaurant van België. Daarmee lijkt de Leuvense student de Indiase keuken beter te appreciëren boven de vertrouwde pizzeria: Pizza Riva komt op een tweede plaats met een score van 8,7/10. Andere grote studentenstad Gent gaat wel voor de traditionele pizza (Pitza Service Gent, 8,5).

Kijken we naar de provincie Vlaams-Brabant, wordt de Turkse keuken het best beoordeeld en geapprecieerd over heel de provincie:

Kristof Sals, woordvoerder van JUST-EAT.be: “Iedereen kan makkelijk online bestellen via JUST-EAT.be of via de smartphone-applicatie van JUST EAT. In Leuven kan dat bij ruim 40 restaurants. De beste bezorgrestaurants zetten we in de kijker met onze award BezorgTopper. Hiermee willen we goed beoordeelde restaurants aanmoedigen zo verder te doen en andere restaurants motiveren nog betere kwaliteit en service te leveren aan al wie online eten bestelt via JUST-EAT.be, om zo de bezorgsector naar een hoger niveau te tillen.“

BezorgTopper bekroont jaarlijks de beste bezorgrestaurants van JUST-EAT.be op basis van meer dan 20.000 klantenbeoordelingen over heel België. Om een BezorgTopper te zijn moet een restaurant consequent uitstekende ratings ontvangen én voldoende ratings hebben zodat de gemiddelde score een representatief beeld biedt van de kwaliteit, service en bezorging van het restaurant. Een bezorgrestaurant wordt een BezorgTopper als het gemiddeld 8,5/10 of meer scoort, op basis van 25 of meer beoordelingen. 15% van de bijna 500 bezorgrestaurants viel in de prijzen.

- einde -

Over JUST-EAT.be

JUST EAT is momenteel aanwezig in dertien landen, verspreid over vier continenten, en is daarmee veruit het grootste foodportal ter wereld. Via het online portal zijn meer dan 40.000 restaurants aangesloten in onder meer België, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, en Canada. In België bundelt het platform de krachten van bijna 500 bezorgrestaurants, gaande van pizza en pita tot sushi en Indiaas.  Zie www.just-eat.be voor het aanbod.

Contacteer ons
Eline Gijselings PeculiaR
Eline Gijselings PeculiaR
Over PeculiaR