Beste bezorgrestaurant van Gent is pizzeria Pitza Service Gent

Beste bezorgrestaurant van Gent is pizzeria Pitza Service Gent

Award BezorgTopper van JUST-EAT.be bekroont best beoordeelde bezorgrestaurants

Dinsdag 11 februari 2014 — Gentenaars kunnen de pizza’s in hun stad duidelijk smaken. De beste bezorgrestaurants van Gent zijn namelijk pizzeria Pitza Service Gent en Pizza Express. Dankzij een gemiddelde score van 8,5/10 op basis van klantenreviews krijgen beide restaurants de award BezorgTopper, uitgereikt door etenbestelwebsite JUST-EAT.be.

Maandelijks bestellen tienduizenden Gentenaars via JUST-EAT.be en delen ze hun ervaringen door de restaurants te beoordelen. De best beoordeelde bezorgrestaurants van Gent zijn Pitza Service Gent en Pizza Express, met een gelijke score van 8,5/10[1].

Gentenaars en Oost-Vlamingen in het algemeen zijn tevreden over de pizza’s in hun streek. 3 van de top 5 BezorgToppers op provinciaal niveau zijn pizzeria’s:

De best beoordeelde pizzeria ligt echter niet in Gent of Oost-Vlaanderen, maar in Limburg: de Hasseltse pizzeria Pizza Masters is de beste bezorgpizzeria en meteen ook het beste bezorgrestaurant van Vlaanderen met een gemiddelde score van 9,5/10.

Van alle bestelde pizza’s via JUST-EAT.be in Gent wordt Pizza Hawaï het meest besteld (10%), gevolgd door BBQ-varianten, zoals BBQ-Chicken (9%).

Kristof Sals, woordvoerder van JUST-EAT.be: “Iedereen kan makkelijk online bestellen via JUST-EAT.be of via de smartphone-applicatie van JUST EAT. In Gent kan dat bij ruim 40 restaurants. De beste bezorgrestaurants zetten we in de kijker met onze award BezorgTopper. Hiermee willen we goed beoordeelde restaurants aanmoedigen zo verder te doen en andere restaurants motiveren nog betere kwaliteit en service te leveren aan al wie online eten bestelt via JUST-EAT.be, om zo de bezorgsector naar een hoger niveau te tillen.“

BezorgTopper bekroont jaarlijks de beste bezorgrestaurants van JUST-EAT.be op basis van meer dan 20.000 klantenbeoordelingen over heel België. Om een BezorgTopper te zijn moet een restaurant consequent uitstekende ratings ontvangen én voldoende ratings hebben zodat de gemiddelde score een representatief beeld biedt van de kwaliteit, service en bezorging van het restaurant. Een bezorgrestaurant wordt een BezorgTopper als het gemiddeld 8,5/10 of meer scoort, op basis van 25 of meer beoordelingen. 15% van de bijna 500 bezorgrestaurants viel in de prijzen.

- einde -

Over JUST-EAT.be

JUST EAT is momenteel aanwezig in dertien landen, verspreid over vier continenten, en is daarmee veruit het grootste foodportal ter wereld. Via het online portal zijn meer dan 40.000 restaurants aangesloten in onder meer België, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, en Canada. In België bundelt het platform de krachten van bijna 500 bezorgrestaurants, gaande van pizza en pita tot sushi en Indiaas.  Zie www.just-eat.be voor het aanbod.

 

[1] Pitza Service Gent staat op een eerste plaats omdat het meer ratings kreeg (91) dan Pizza Express (65).

BezorgTopper 2013: Infografiek
BezorgTopper 2013: Lijst
JUST-EAT logo
Eline Gijselings PeculiaR