Autosalon afgelopen: hoe verkoopt de Belg zijn auto wanneer hij een nieuwe koopt?

Donderdag 30 januari 2014 — Wie zegt auto kopen, zegt ook auto verkopen Het Autosalon is afgelopen, maar wat doen de Belgen met hun auto wanneer ze een nieuwe kopen? Verkopen is dan de boodschap, maar aan wie? Aan particulieren of aan garagisten?

Een particulier vinden die je auto wil kopen is niet altijd evident, ondanks de vele zoekertjeswebsites. En langsgaan bij de garagist is tijdsintensief, en de twijfel blijft: zou ik bij een andere garage een hoger bod kunnen krijgen?

Een oplossing is dan Ikwilvanmijnautoaf.be: particulieren kunnen er hun auto vrijblijvend te koop aanbieden. Enkele muiskliks zorgen voor een bereik van meer dan 5.000 garagisten. Geen verplichtingen, maar wel snelle feedback: binnen doorgaans 24u krijgt de particulier het hoogste bod. Is die tevreden, kan die erop ingaan. Vindt hij het bod te laag, dan is hij niets verplicht.

Dealerdirect, het bedrijf achter Ikwilvanmijnautoaf.be, heeft op deze manier al meer dan 15.000 auto’s verkocht en blijft werken om een goede dienstverlening aan te bieden zodat particulieren de beste prijs voor hun auto krijgen.

Dit filmpje legt de werking van Ikwilvanmijnautoaf.be uit: http://www.youtube.com/watch?v=TnZJgu_B2ug

Verkoop je auto in 1 dag - ikwilvanmijnautoaf.be