Antwerpenaars kiezen Wok 2 Go als beste bezorgrestaurant

Antwerpenaars kiezen Wok 2 Go als beste bezorgrestaurant

Award BezorgTopper van JUST-EAT.be bekroont best beoordeelde bezorgrestaurants

Dinsdag 11 februari 2014 — Niet de klassieke pizzeria schopt het tot beste bezorgrestaurant van de stad Antwerpen, wel Oosters restaurant Wok 2 Go in Borgerhout, gevolgd door Primavera in Hoboken. Dankzij een gemiddelde score van respectievelijk 9,1/10 en 9/10 krijgen beide bezorgrestaurants de award BezorgTopper van Antwerpen, uitgereikt door etenbestelwebsite JUST-EAT.be.

Maandelijks bestellen tienduizenden inwoners van Antwerpen eten via JUST-EAT.be en delen ze hun ervaringen door de restaurants te beoordelen. Antwerpenaars wisselen graag af en weten verschillende keukens en gerechten te appreciëren:

  • 1ste plaats: Wok 2 Go in Borgerhout (9,1) – Oosterse keuken
  • 2de plaats:  Primavera in Hoboken (9,0) – Pizza/Italiaans
  • 3de plaats: Morgana Delivery in Berchem (8,9) – Shoarma & Grill
  • 4de plaats: Pizza company in Antwerpen (8,9) – Pizza/Italiaans
  • 5de plaats: Sushi Palace in Antwerpen (8,9)[1] – Japans/Sushi

Met een score van 9,1/10 haalt Wok 2 Go de vierde plaats van de BezorgToppers van de provincie Antwerpen. Een mooie verwezenlijking want maar liefst 41 restaurants in de provincie worden zo goed beoordeeld dat ze de award BezorgTopper krijgen.

Maar het best beoordeelde bezorgrestaurant van Vlaanderen ligt niet in de provincie Antwerpen, wel in Limburg: de Hasseltse pizzeria Pizza Masters is de beste bezorgpizzeria en meteen ook het beste bezorgrestaurant van Vlaanderen met een gemiddelde score van 9,5/10. De best beoordeelde sushi vind je wel in ’t stad: Sushi Palace scoort met 8,9/10 het best van alle sushi-bezorgrestaurants in Vlaanderen.

De Top 5 BezorgToppers van de provincie Antwerpen:

Kristof Sals, woordvoerder van JUST-EAT.be: “Iedereen kan makkelijk online bestellen via JUST-EAT.be of via de smartphone-applicatie van JUST EAT. In Antwerpen kan dat bij ruim 50 restaurants. De beste bezorgrestaurants zetten we in de kijker met onze award BezorgTopper. Hiermee willen we goed beoordeelde restaurants aanmoedigen zo verder te doen en andere restaurants motiveren nog betere kwaliteit en service te leveren aan al wie online eten bestelt via JUST-EAT.be, om zo de bezorgsector naar een hoger niveau te tillen.“

BezorgTopper bekroont jaarlijks de beste bezorgrestaurants van JUST-EAT.be op basis van meer dan 20.000 klantenbeoordelingen over heel België. Om een BezorgTopper te zijn moet een restaurant consequent uitstekende ratings ontvangen én voldoende ratings hebben zodat de gemiddelde score een representatief beeld biedt van de kwaliteit, service en bezorging van het restaurant. Een bezorgrestaurant wordt een BezorgTopper als het gemiddeld 8,5/10 of meer scoort, op basis van 25 of meer beoordelingen. 15% van de bijna 500 bezorgrestaurants viel in de prijzen.

- einde -

Over JUST-EAT.be

JUST EAT is momenteel aanwezig in dertien landen, verspreid over vier continenten, en is daarmee veruit het grootste foodportal ter wereld. Via het online portal zijn meer dan 40.000 restaurants aangesloten in onder meer België, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Ierland, en Canada. In België bundelt het platform de krachten van bijna 500 bezorgrestaurants, gaande van pizza en pita tot sushi en Indiaas.  Zie www.just-eat.be voor het aanbod.

[1] Bij een gelijke gemiddelde score bepaalt het aantal ratings de rangorde.

JUST-EAT.be BezorgTopper: Morgana Delivery in Berchem
JUST-EAT.be BezorgTopper: Morgana Delivery in Berchem
JUST-EAT.be BezorgTopper: Pizza Company in Antwerpen
JUST-EAT.be BezorgTopper: Pizza Sultan's in Zandhoven
JUST-EAT.be BezorgTopper: Pizza Sultan's in Zandhoven
JUST-EAT.be BezorgTopper: infografiek
JUST-EAT.be BezorgTopper: lijst
Eline Gijselings PeculiaR