Anticipeer zwangerschapsvragen met gepersonaliseerde zwangerschapsshirts van Neuf Mois Belle

Dinsdag 13 mei 2014 — Weet je het geslacht al? Wanneer ben je uitgerekend? Vragen die aanstaande moeders heel vaak krijgen. Webshop met modieuze zwangerschapskledij Neuf Mois Belle biedt een originele oplossing aan: zet het antwoord op de vragen op een zwangerschap T-shirt. De collectie zwangerschapsshirts van Neuf Mois Belle is te koop in de Neuf Mois Belle shop te Brussel of online te bestellen op neufmoisbelle.com.

Deze eerste kledinglijn van Neuf Mois Belle bestaat uit T-shirts van het bekende, kwalitatieve merk zwangerschapskledij Noppies bedrukt met zelf ontworpen designs in samenwerking met vanikke.com.

 

New Mom Tee

Vermijd voor de 1000ste keer de vraag: wanneer moet je bevallen? Voortaan kunnen aanstaande mama’s anticiperen en het antwoord laten bedrukken op een T-shirt. Ook handig voor wie een beginnend buikje heeft en misverstanden wil vermijden!

De ‘New mom Tee’ is verkrijgbaar in het wit met de bevallingsmand in het zwart opgedrukt, of in het zwart met een witte opdruk. Ook beschikbaar als tanktop of longsleeve.

New Mom Tee zwart & New Mom Tee wit, beiden aan €29,99 bij www.neufmoisbelle.com.

 

Tees Boy or Girl & I Love My Baby

Aanstaande mama’s laten op een leuke en originele manier zien dat ze zwanger zijn, met deze ‘Boy or Girl’ en ‘I love my baby’ T-shirts. Of het nu een jongen of een meisje wordt, van de baby zal gehouden worden!  Ook beschikbaar als tanktop of longsleeve.

Boy or Girl & I love my baby, beiden aan €29,99 bij www.neufmoisbelle.com.

 

- einde -

 

Over Neuf Mois Belle

Neufmoisbelle.com is een Belgische webshop, gespecialiseerd in modieuze zwangerschapskleding met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De webshop bestaat sinds 2010 en haalt inmiddels 70% van haar omzet uit verkopen in het buitenland (voornamelijk uit Nederland, Frankrijk en Luxemburg). Neuf Mois Belle verkoopt bekende en minder bekende kwaliteitsmerken als: Queen Mum, Noppies, Mamalicious, Fragil, Love2wait, 9fashion, Emma Jane, Torelle en Séraphine. Door het beperkte aanbod in gewone zwangerschapswinkels is Neuf Mois Belle eveneens gespecialiseerd in badkleding, nachtkleding, lingerie en borstvoedingskleding.

www.neufmoisbelle.com

 

Neuf Mois Belle shop in Brussel:

Neuf Mois Belle heeft sinds 2012 ook een fysieke winkel geopend in Dilbeek, Ninoofsesteenweg 247. De shop is gelegen op de grens met Brussel en vlakbij afrit 13 op de Brusselse ring. De winkel is steeds open van woensdag tot en met zaterdag van 10u tot 18u.