MyZebraBook, het 100% personaliseerbare boek helpt kinderen van 0 tot 8 jaar om de letters van hun naam te ontdekken

MyZebraBook, het 100% personaliseerbare boek helpt kinderen van 0 tot 8 jaar om de letters van hun naam te ontdekken

Educatief en speels cadeau, dat een waardevolle herinnering kan worden

Woensdag 30 oktober 2013 — Kinderen leren vaak eerst hun eigen naam lezen en schrijven. Op MyZebraBook.com kan je zelf een boek samenstellen volledig opgebouwd rond de naam van een kind. Alles is personaliseerbaar: omslag, binnenkant, persoonlijke boodschap,... Een educatief en waardevol geschenk voor onvergetelijke herinneringen. MyZebraBook is tegelijk pedagogisch en speels. Rond elke letter van voor- en achternaam is een verhaaltje gebouwd, om kinderen op een leuke en persoonlijke manier het alfabet te leren en om het lezen te oefenen. Voor elke letter van de naam is er een dier waarvan de naam start met dezelfde letter, en een telrijmpje over het dier en de te ontdekken letter.

Voor Yann Verbeke, bijvoorbeeld, zijn de pagina’s in het boek:

Y: Yorkshire

A: aap

N: nerts

N: neushoorn

V: vos

E: eekhoorn

MyZebraBook is een ideaal geboorte-, sinterklaas-, kerst- of verjaardagsgeschenk dat een plezier is voor zowel de kinderen als hun ouders, grootouders, peter, meter, nonkel en tante, …  die het boek met de kinderen kunnen lezen.

My ZebraBook is beschikbaar voor kinderen van 0 tot 8 jaar. De teksten en afbeeldingen zijn aangepast aan de verschillende leeftijden.

  • Van 0 tot 2 jaar: leuke prenten die de aandacht trekken en pret gegarandeerd bij het nabootsen van dierengeluiden.
  • Van 2 tot 4 jaar: verzen met ritme en rijm om de taalontwikkeling te stimuleren
  • Van 4 tot 8 jaar: kinderen beginnen de letters van hun naam te herkennen, wat de interactie vergroot!

 

Prijs: €39,50 voor een boek van 16 letters (voornaam + naam) + leveringskosten €6; bij meer letters, € 1 per extra letter.

Leveringstermijn: 2 weken

Hoe bestellen:

  1. Ga naar de site www.myzebrabook.com
  2. Voer de voornaam en naam van het kind in om de omslag en de binnenkant van het boek te personaliseren
  3. Kies de taal van het boek – Frans, Nederlands of Engels
  4. Kies het omslagdier uit 13 dieren
  5. Voer de gewenste persoonlijke boodschap in die afgedrukt zal worden op de eerste pagina van het boek.

Gedrukt in België: beperken van de CO2-uitstoot

Het papier is gedrukt op papier uit bossen die hernieuwd worden: voor elke gekapte boom voor het papier wordt een nieuwe boom geplant. De boeken worden gedrukt in een Belgische drukkerij. De CO2-uitstoot van het drukken van het boek en van het transport wordt gecompenseerd dankzij de Belgische firma CO2logic.

Samenwerking met een beschutte werkplaats voor de verpakking en de verzending

TWI is de enige Vlaamse beschutte werkplaats in Brussel erkend door het "Vlaams Subsidie Agentschap voor Werk en Sociale Economie" en is gevestigd in het hartje van Sint-Lambrechts-Woluwe. TWI biedt arbeid binnen een beschermd en aangepast kader aan mensen uit kansengroepen als een middel tot zelfrealisatie.

Ontstaan

Twee Brusselse vrouwen, Marie Thibaut de Maisières, moeder van Naïri (3 jaar) en Arman (1jaar), en Lorraine de Fierlant, moeder van Chiara (4 jaar) en Athéna (2 jaar), hebben in februari 2012 het bedrijf MonABC overgenomen van de twee oprichtsters, Anne de Harenne en Hélène de Strijcker, en illustratrice Béatrice de Negri. Ze wilden hun kinderen de magie van het lezen doorgeven. Na vertaling van de telrijmpjes in het Engels en in het Nederlands hebben ze MonABC herdoopt in MyZebraBook.